Dierenservice - Dierenoppas en uitlaatservice Céline
Tarieven
Paardenfluisteraar - dierenservice
Dagelijks bezoek
Welke dieren? 1 x per dag 2 x per dag 3 x per dag
Kleine huisdieren 12 euro 14 euro -
Honden 14 euro 20 euro 22 euro
Hoevedieren 14 euro 20 euro -
Andere diensten
Dienst Tarief
Uitlaatservice 10 euro/half uur wandelen (vanaf 10 beurten één wandeling gratis) - 6 euro/kwartier wandelen
Stal uitmesten 10 euro per stal
Paard longeren 8 euro
Vervoer naar dierenarts of trimsalon kilometervergoeding - 6 euro per kwartier wachttijd
Kilometervergoeding 0,35 euro per kilometer

Voor meerdere diersoorten zijn prijzen te bespreken. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Andere regio's, prijzen te bespreken.

Algemene voorwaarden
  • Enkel dieren die in een goede gezondheid verkeren (gevaccineerd, ontwormd, ontvlooid) en die geen teken van een ziekte, een huidaandoening hebben e.d. worden aanvaard.
  • Alle eventuele noodzakelijke diergeneeskundige zorgen en/of ingrepen, en de kosten hiervan, tijdens uw afwezigheid zijn volledig ten laste van u, de eigenaar. Dierenservice kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen indien uw dier schade veroorzaakt, ontsnapt, ziek wordt, besmet wordt met vlooien of wormen of eventueel overlijdt. Voor zover dit niet te wijten is aan duidelijke fouten of tekortkomingen van Dierenservice. Bij eventuele dringende en dure ingrepen staat u, als eigenaar, volledig achter de beslissing van Dierenservice.
  • Om mistoestanden te voorkomen moet de afgesproken oppasperiode worden nageleefd, tenzij door een tegenbericht anders kan worden afgesproken. De kosten van een eventueel langere oppas zijn voor rekening van de eigenaar.
  • Om uw reservatie te bevestigen stort u een voorschot met duidelijke vermelding van de exacte oppasperiode. Dit bedrag wordt niet terugbetaald bij een eventuele annulatie van de oppas.
  • Er wordt een kilometervergoeding van 0,35 euro per km aangerekend (vanaf Dierenservice, Beveren-Leie tot uw woonplaats).
Werkwijze

Met een voorafgaand kennismakingsgesprek stellen we samen een heus verzorgingsplan op. We bespreken samen de data wanneer ik uw huisdier kom verzorgen. We noteren de specifieke verzorging voor elk dier, overlopen het verzorgingsmateriaal, ...

Ik bied u de beste service aan 7 dagen op 7.

U kan mijn steeds bereiken op 0479 71 60 39 of via mail info@dierenservice.be